View Single Post
Vechi 11.06.2008, 10:02:53
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Citat:
În prealabil postat de mariann
"Iata, Eu vin curand; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui"(Apocalipsa 22:12). Probabil, in conceptia dvs, la fel ca martorii lui Iehova, Domnul Iisus Hristos deja a venit.
Incerci sa te disociezi de secta sora a adventistilor: Martorii lui Iehova. Daca studiezi putin istoria neromantată si nepărtinitoare a adventistilor din care faci parte, vedeai ca fondatoarea sectei adventiste Hellen White, la fel ca iehovistii de azi, sustinea ca Isus a venit deja la 22 octombrie 1844 asa cum au profetit Miller si Snow, doar ca a venit pe nori, invizibil.
Cunosc, cat de cat, istoria martorilor lui Iehova si a adventistilor. Au avut, la inceput, un punct comun. Dvs. profitati de lucrul acesta si puneti in carca adventistilor toate greselile pe care nu le-au facut. Miller si Snow nu erau adventisti. Apoi, Ellen White sau adventistii nu au profetit nici o data calendaristica referitoare la venirea Domnului. Martorii lui Iehova au facut-o, de mai multe ori, nu adventistii.

Ca mentalitate, BO este mai aproape de martorii lui Iehova decat este biserica adventista. Credinciosii din BO cred orbeste in spusele sau scrierile unor oameni, fara sa le verifice cu Sfanta Scriptura. La fel, martorii lui Iehova cred orbeste in ceea ce scrie in brosurile editate de societatea "Turnul de veghere".