View Single Post
Vechi 09.06.2008, 18:10:56
emanuel2007
Guest

Implicit

in orice caz papa al vostru a primit si budisti in bisericile voastre unde acei pagani sa-u inchinat la statueta lui budha ... iata inca o dovada in plus pe care nu poate nimeni sa o tagaduiasca , caci este sub ochii vostri , prin care se arata ca papa nu este infailibil ... a primit el binecuvantare de la pagani ? da ... a lasat el sa isi faca paganii de toate felurile ceremoniile lor dracesti in bisericile catolice ? da ... cine ? papa , desigur ... eu am multe poze cu eretici , pagani care isi faceau tot felul de invocari dracesti de zei si alte maimutareali de astea in bisericile catolice ... pacat ca nu le pot pune pe forumul asta , ca nu stiu cum se face asta ... deci cum mai puteti sa mintiti padrecory si sa spuneti ca papa nu ar fi pagan sau eretic ... iata dovezile , le aveti si dumneavoastra , caci cu siguranta ca ati vazut acele poze ... papa al vostru a recunoscut zeitatile pagane care sunt draci intunecati si voi spuneti ca el este infailibil ... nu credeti ca este cam mare minciuna asta ? eu nu vad cum ar putea sa creada asa o minciuna vre-un ortodox ... este prea de tot ... sa se aduca jertfe zeilor pagani in bisericile catolice cu bisecuvantarea papei si voi inca sa mai credeti orbeste in infailibilitatea lui ... pai daca ar veni acuma sfantul petru si sfantul pavel si ar vedea ce faceti voi cu papa al vostru si cu paganii respectivi , vai de voi ce mustrari ati primi ... v-ar smeri ei de nu ati mai ridica ochii din pamant pana nu ati veni la adevarul ortodoxiei ...
Reply With Quote