Vrea si eu niste poze... niste documentare despre Ierusalim sau pur si simplu sa imi povestiti cum este acolo...sunt urme? sunt dovezi ca a fost rastignit Iisus?
In cateva zile voi fi in posesia unui DVD facut acum 2 saptamani la Ierusalim cu un grup din Timisoara ( am fost si eu cu sotul meu ). Am fost in pelerinaj in Tara Sfanta, ghidul colaborator a imortalizat toate evenimentele pe acest DVD. As vrea sa pot povesti in cuvinte, binecuvantarea ce-am simtit-o cu totii in cele 9 zile, dar e imposibil. Trebuie vazut DVD-ul si dupa ce auzim toate explicatiile date de parintele de la Asezamantul Monahal Romanesc din Ierusalim, vom putea intelege cat e de necesar sa ajungi personal prin acele locuri, ce s-ar putea povesti nu poate reproduce maretia locurilor si importanta duhovniceasca care te cuprinde auzind si vazand locurile pe unde a pasit Iisus, a crescut, a propovaduit Evanghelia, a intrat in Ierusalim ca rege al iudeilor, a fost vandul de Iuda, a fost rastignit,scuipat, batjocorit, a murit pe cruce si a Inviat a treia zi. Evenimentele pot continua dar dupa ce am DVD pot vorbi mai multe. Poate daca vrei, voi face o copie si ti-o voi trimite. Doamne ajuta!cu mult drag, icamilin
|