View Single Post
Vechi 05.06.2008, 16:28:14
Alina-Ana_Truta Alina-Ana_Truta is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.07.2007
Implicit

Robert are [u] si e foarte agresiv[u], pe tata nu il intereseaza copilul iar mama vrea cu orice pret sa nu fie dat afara din gradintita particulara la care sunt eu educatoare.
Este foarte [u], vrea mereu sa atraga atentia asupra lui, ma bate chiar si pe mine (ma musca, ma ciupeste etc.), desi dintre educatoare ma prefera. Pe copii ii imbranceste, ciupeste, trage de par, se preface ca ii musca (nu le lasa semne), de doua ori a aruncat chiar cu sandalutele in cel mai mic, ca sa imi atraga atentia.
Are nevoie de incurajare, ne-a spus psihologul gradinitei, si trebuie pus la colt fara prea mult tam-tam (am impresia ca ii place tam-tamul, ca ii place chiar si doar sa fie pus la colt). Uneori pare ca se gandeste la altceva cand vorbesti cu el.
Mi s-a spus ca ar fi nitel ramas in urma, cel putin cu vorbitul. Eu nu cred asta. Am senzatia ca mai curand nu vrea sa vorbeasca. Vorbeste putin, dar cunoaste f multe cuvinte si pronunta foarte corect. Mie mi se pare chiar inteligent, poate chiar peste medie (nu dau acum argumente, dar sunt!).
[b]. In timp ce se da cu capul de perete spune "nu cu capul de perete!",. probabil pt ca acasa asa ii spune mama cand face asa. Azi la un moment dat a spus "caciula pe cap, caciula pe cap", cand era nervos. Eram cu el si cu copiii in clasa si nici nu se punea problema sa fie racoare sau sa ne pregatim sa iesim afara, deci am dedus ca acasa se da mai tare cu capul de perete, daca mama lui ii pune caciula pe cap.
[b]. Nu stie sa se joace cu copiii, dar se vede ca ar vrea cumva sa se "harjoneasca" cu ei -insa nu sa se joace frumos.
[b] Eu ii acord multa atentie, il laud mult si nu sunt dura cu el. Evident, fiind vorba de o gradinita particulara,nu am voie sa il bat si nici n-as face-o. [u] Va rog, ajutati-ma sa il ajut pe Robert.
Reply With Quote