View Single Post
Vechi 31.05.2008, 09:34:46
iosif iosif is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Visarionistii cum ii numiti pe aici sunt oameni cumsecade in general! Parintele Visarion a fost si a ramas ortodox in tot ceea ce a spus! Visarionistii nu au alta credinta decat cea ortodoxa.

Cunosc o doamna ucenica a parintelui care a facut foarte multe pentru biserica si a adus multi inapoi la biserica.

E adevarat ca uneori au o atitudine de superioritate si tendinta de a judeca lucrurile din perspectiva stricta propovaduita de pr Visarion, insa pentru unii asta e mantuitoare, pentru altii e sminteala.

Eu cred ca visarionistii ar trebui sa isi dea seama ca nu sunt alti ortodocsi, ca sunt in comuniune cu toti si mai ales SA NU IMPUNA PUNCTUL LOR DE VEDERE ALTORA CA FIIND SINGURUL ADEVARAT!

MIe personal viziunea parrintelui Visarion, Domnul sa-l odihneasca in pacea si bucuria raiului, mi se pare diferita de viziunea marilor duhovnici!

Faptul ca nu a avut preotia si puterea de a spovedi pe oameni s-a reflectat mult in predicile sale....lipsa acestei experiente.

Dar oricum....multi s-au intors la credinta! SUnt insa convins ca el n-ar fi vrut sa iasa ceea ce a iesit...nu a vrut sa se formeze o grupare aparte! Insa oamenii....sunt dificili uneori!

Miturile acestea despre visarionisti....sunt lucrari urate! Ei nu sunt in afara Bisericii! Incetati cu aberatiile!

Reply With Quote