Un duhovnic contemporan spunea ca traim vremurile lui ,,Scapa cine poate"! In Apocalipsa, cap. 13-14, se spune clar ca e vorba despre un semn care va fi purtat pe frunte sau pe mana dreapta. Deci aici nu e vorba despre pacate, ci despre semnul lui Antihrist - 666, adica despre un semn fara de care nu vom putea nici sa vindem, nici sa cumparam.
Exista carti aparute care se refera la aceasta problema. In ,,Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane", inginerul Mircea Vlad explica stiintific modul in care deja aproape tot ce se vinde si se cumpara este insemnat cu 666. E vorba despre acele trei perechi de bare de protectie din cadrul codului de bare care dupa decodificare dau 666.
In cartea ,, Profetii si marturii crestine pentru vremea de acum", p. 10,Sfintii Parinti ne avetizeaza ca purtarea acestui semn are urmatoarea semnificatie:
-,,Ma lepad de Facatorul cerului si al pamantului."
-,,Ma lepad de Sfantul Botez."
-,,Ma lepad de a sluji lui Hristos si ma fac rob lui Antihrist."
-,,Ma lepad de Imparatia Cerurilor si iubesc muncile cele vesnice."
-,,Ma lepad de Sfanta Cruce si primesc pecetea lui Antihrist."
Calculatoarele deja lucreaza cu ,,numarul de om", deci cu CNP, care va fi din ce in ce mai important decat numele de Botez. In momentul in care am acceptat microcipul inseamna ca am inlocuit pentru vesnicie numele cu un numar. Si, orice-am face, Dumnezeu nu va uita ca L-am tradat.
Parintele Paisie Aghioritul recomanda sa nu primim nici cardurile, nici buletinele electronice pentru a ne pregati duhovniceste pentru acele vremuri si pentru a nu asocia numele nostru cu un numar.
|