Subiect: Clarviziunea
View Single Post
Vechi 02.11.2006, 17:30:07
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Nu cu mult tump in urma am scris tot aici, pe forum, ca iadul si raiul sunt aici, pe pamant. Vin acum cu o completare la ceea ce am scris: si-anume ca fiecare dintre noi isi are, aici pe pamant, propriul rai si propriul iad.
Citesc cu uimire, dar uneori si amuzata, cu cata usurinta, dar si savoare pomeniti numele diavolului, il invocati in absolut orice discutie. In loc sa cititi, sa va informati, sa va folositi mintea care de la Dumnezeu este, puneti anatema pe cel care gandeste, care va indeamna si pe Dvs. sa fiti logici. Dvs care faceti asa ceva v-ati construit iadul aici, pe pamant, in Dvs insiva. In alta parte daca exista lumea cealalta, veti merge curati, dar acum traiti in iad si partener va este diavolul pe care il invocati atat de des. Am mai pomenit de gandul bun, gandul pozitiv. Eu nu vreau sa traiesc in iad, aici pe pamant vreau rai de aceea, in fiecare zi, imi construiesc raiul meu gandind pozitiv, bucurandu-ma de orice, facand, cand pot si daca pot, o fapta buna, fara sa trag clopote sau sa ies pe forum si sa spun: uitati ce-am facut eu! Aici pe pamant vreau sa traiesc in LUMINA, si reusesc, poate nu intotdeauna, dar reusesc. Va intreb pe Dvs care traiti in gand numai cu diavolul, stiti cum arata lumina divina, vi s-a aratat? Eu stiu cum e, am vazut-o si, cu siguranta, am s-o mai vad si asta pentru ca-mi pot canaliza gandurile si energiile din mine numai spre bine si frumos.
Intentionat am deschis topicul "Dumnezeu ne stie gandurile" in care am povestit, marturisesc cu strangere de inima, un vis absolut de la Dumnezeu din care sa inteleg ca eu nu am voie sa fac niste planuri, niste promisiuni pe care, apoi, sa nu le respect. Ceea ce am scris a fost citit, dar atat. De ce nu condamnati, de ce nu aruncati cu diavolul dupa mine, cum va sta in obicei, ca sunt doar un muritor si, in opinia Dvs. nu am voie nici sa visez, nu-i asa? pentru ca, mi-ati mai spus-o, ca si visele sunt de la diavol.
Am intrebat, de asemenea, daca vantul poate fi oprit din drumul lui. A fost, de fapt, o metafora. Am primit un raspuns ilar si apoi, pauza. Nici nu ati inteles ce am intrebat eu.
Am urmarit aseara, la un post TV, pe Doamna Rose-Marie Mociornita, o femeie, o romanca extrem de inteligenta si ce-a spus, printre altele despre oamenii in mijlocul carora isi desfasoara activitatea: "prostia la romani este nelimitata si nu are leac". Eu, ca roman care nu am trait de loc in strainatate, as completa ca prostia la romani da! are leac numai si romanul sa vrea sa lupte impotriva prostiei si ignorantei, si asta fiind deschis, receptiv la tot ce este nou si benefic pentru el, pentru romanul nostru.
Reply With Quote