View Single Post
Vechi 02.11.2006, 13:53:40
euftalia euftalia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Draga Euftalia,

Si eu iti multumesc pentru gandurile bune. Ai suflet bun si, daca tu crezi ca te poti face sanatoasa, sunt sigura ca pana la urma o sa reusesti. Nu-ti fie teama si sa stii ca esti mai curajoasa decat multi altii care se considera sanatosi tun si nu constientizeaza de fapt cat de traumatizati sunt.
Cunosteam si eu istorioara lui petrurar despre cei 3 naufragiati care se rugau atat de simplu dar ajunsesera sa faca minuni (vezi mersul pe mare). Asta cred ca e valabil pentru noi toti, sa ne rugam dupa puterile noastre si Dumnezeu cu siguranta ne va asculta.

Imi place ca tu, in cuvinte simple, spui cat de mult il iubesti pe Dumnezeu si cata incredere ai ca iti sta mereu alaturi. Asa este, fara El am fi nimic.

Ai grija de tine, si mai scrie-ne.

Mirela
Ma bucur cand intalnesc pe forumuri oameni buni.
Si eu ma straduiesc sa nu antipatizez pe nimeni, ba chiar cand ma rog intai pomenesc rudele , prietenii cunostintele bolnave dupa care enumar pe cei care m-au suparat vreodata cu ceva. Stiu ca nu se face caz de felul in care ne rugam, dar mi-ai spus sa mai scriu si ideea asta mi-a venit.
In rest incerc sa ma bucur de orice, de zilele acestea ferumoase care au fost, cu soare si frunze portocalii, acum cand ploua stau si cos pe etamina. eu nu mai lucrez la serviciu de vreo 7 ani si ceva. Dumnezeu are insa grija si deocamdata nu-mi lipseste nimic. (si mama se ingrijeste de acest aspect).
Ma ingrijoreaza viitorul meu, in ceea ce priveste castigarea existentei, dar mama mereu imi spune ca va avea grija Dumnezeu, cum nu ne-a lasat niciodata la necazuri.
Nu ma pot incumeta sa reiau lucrul pentru ca ma sperie ideea de a avea raspundere. si efortul ma oboseste, dar mai ales responsabilitatile. Am zis totusi ca la primavara voi merge la ocuparea fortei de munca sa imi caut serviciu. Totul este sa nu ne pierdem speranta si credinta si mai ales dragostea de Dumnezeu, de viata si de oameni. Va imbratisez pe toti cititorii acestui forum!
Reply With Quote