Subiect: alcoolism
View Single Post
Vechi 16.05.2008, 12:56:20
Darius Darius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.06.2006
Implicit

Madalina suntem multi care am trecut prin ce treci tu. Pur si simplu nu ai ce sa faci tu, decat Dumnezeu. Roaga-te cat poti de mult pentru el. Vorbeste cu un preot sa te indrume cum sa te rogi, la ce slujbe sa il treci pe pomelnic si tine legatura cu el. Tatal meu avea aceleasi probleme. Acum a trecut la cele vesnice, Dumnezeu sa il ierte ca a fost un parinte bun. Imi fac eu probleme ca am inceput prea tarziu sa ma rog pentru el.
Tu intre timp arata-i toata afectiunea de care dispui si nu-l intocsica cu sfaturi, eventual daca dispui de un repertoriu amuzant care sa destinda atmosfera zic ca este nevoie. Timpul pe care cei din jurul vostru il aveti liber acordati-l lui. Diavolul ii indeparteaza de oameni pe acestia, voi trebuie sa il trageti inapoi, cu toate puterile voastre, iar Domnul este intarirea noastra. De dimineata pana seara. Sa simta tot timpul pe cineva aproape, chiar daca va respinge uneori compania. Avem un prost obicei de a respinge pe cei care sunt altfel, dar foarte multi s-au mantuit datorita celor din jur, care i-au tratat cu blandete si intelegere. Considera-i starea actuala ca si una de boala si trateaza-l ca pe un bolnav, intelegandu-i starile ciudate care le da acest fel de boala. Daca va resimti vreun gest de repulsie din partea voastra este o problema pentru el si stim in ce mod isi rezolva acesti oameni problemele.
Dumnezeu sa va ajute.
Reply With Quote