View Single Post
Vechi 16.05.2008, 11:15:31
razvan_m
Guest

Implicit

Citand ioanhodean
Citat:
oricum..minunile un sunt : fenomene ale naturii!
eu cred ca tot ar veni, dar este bine sa nu ne jucam cu de astea..
Hristos A Inviat, fratii mei intru Domnul!

Si eu, pacatosul, ma gandesc ca m-as juca cu focul.
In schimb, parintele Gheorghe Calciu-Dumitreasa afirma ca data de 1 ianuarie a fost stabilita arbitrar, prin logica omeneasca, asa ca nu ar conta daca ar fi adusa cu cateva luni mai inapoi sau mai inainte.
In plus data cinstirii Nasterii Domnului, 25 dec. calendar stil nou reprezenta data serbarii pagane a fertilitatii. asadar data de 25 dec. are o semnificatie strategica, a fost stabilita de Biserica pentru ca oamenii sa treaca la adevarata credinta si sa uite de acel obicei pagan al serbarii zeitei fertilitatii, in timpul careia preotesele pagane se dedau la desfrau liber (sex).
Apoi ma gandesc ca acest lucru i-ar dezorienta cu totul pe credinciosii BOSVR, facandu-i probabil sa se gandeasca la noi schisme din pricina parerilor diferite existente printre ei si datorita faptului ca pt. ei calendarul iulian e o dogma si ca urmare nu poate fi schimbat in niciun fel.

Domnul sa ne ajute sa putem trece prin aceste vremuri de imputinare a credintei.
.................................................. .............................................. .......................
Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

Reply With Quote