View Single Post
Vechi 14.05.2008, 11:01:52
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

daca citeai mai atent ce am scris eu, observai ca nu e vorba de propaganda ce era o incercare de a-mi cere iertare pentru momentele de indoiala shi de greshita socotintza in ce-l priveshte pe regele de drept Mihai I al Romaniei... deci era o forma de a-mi cere iertare publica pentru desele judecatzi shi socoteli shi nemultzumiri pe care le aveam in sufletul meu, dar ce am scris este purul edevar shi interpretarea corecta shi dreapta shi nepartinitoare dar se pare ca dumneata incerci sa-mi dai lectzii ca n-ash fi scris corect ca nu m-ai vazut printre apropiatzii regelui, poi nu sunt printre apropiatzii lui shi nici din simpatizantzii regalitatzii ca shi forma de guvernare, dar trebuie sa ma inclin Adevarului in dreptate shi sa recunosc ca Mihai n-are nici o pata in trecutul sau iar actele shi hotararile sale sunt perfect legitime shi valabile intotdeauna cu inspiratzie Dumnezeiasca.... iar ce a facut cu ieshirea din razboiul antirusesc shi intrarea in razboi alaturi de Anglia, Sua shi Frantza a fost nimic altceva decat propria sa inclinatzie a inimii sale shi voia poporului Sau shi Conshtiintza in fatza lui Dumnezeu, pe care daca Antonescu nu a respectat-o cand era prea tanar a fost nevoit s-o respecte inainte de ajungerea la un razboi atomic ce ne-ar fi vizat shi pe noi prin 45 iarna sau 46 sau 47 ca se intra in prelungiri, dar cand s-au intors armele atunci tot moralul nemtzilor a fost la pamant shi era aproape clar pentru soldatzii shi ofitzerii germani ca vor pierde razboiul shi grija lor era sa cada in mainile americanilor.

Iar despre Mihai shi dreptul la tron, nu are nimeni ce revendica intrucat el este pe tronul Romaniei intrucat actul de abdicare semnat cu o putere ilegitima ce s-a instaurat cu ajutorulu rushilor comunishti prin furtul alegerilor libere este un act NUL de drept deci este in vigoare shi este Regele Romaniei, astfel ca fiind ashezat pe tron de Tatal Sau Carol al Doilea shi de Familia Regala, Bunici shi ceilaltai, shi uns de Hristos ca rege el este Suveranul conform constitutziei din 45-46-47 shi cea actuala in virtutea dreptatzii shi nu a vreunei propagande intrucat eu nu reprezint pe nimeni decat citind de la Hristos am intzeles ca asha stau lucrurile shi m-am conformat in adevar shi dreptate sperand sa am shi nitzica dragoste pentru Suveran in virtutea meritelor sale shi lipsei oricarei vini reale in ce priveshte derularile ulterioare ale istoriei.

Deci drostor dumneata afirmand foarte eronat ca incalcanduse protocoalele cu partidele politice shi netzinand seama de dorintzele shi vointza Casei regale reprezentate prin regele in vigoare la acea data, adica tocmai regele Carol al doilea shi Familia regala, Romania ar fi putut introna pe primul nascut deshi recunoscut ca legitim shi fiu al lui Carol al Doilea dintr-un mariaj legitim in fatza lui Dumnezeu. Dar primul nascut incalcand protocolul cadea intreaga relatzie politica dintre statul Roman shi Casa regala astfel ca dreptul la tron nu mai exista deloc intrucat inainte de protocol Romania nu a avut rege, deci dreptul sau la tron nu exista in nerespectarea respectivului protocol. Deci daca in Regele Mihai shi in urmashii sai este respectat respectivul protocol precum shi tronul Romaniei a fost lasat de drept lui Mihai de catre Tatal Sau cat era in viatza, deci cat se poate de clar, rezulta ca eventualii urmashi ai printzului Carol Mircea de Romania nu pot moshtenii dreptul la a ocupa demitatea de Rege/Regina a Romaniei, decat in momentul in care nici unul din urmashii lui Mihai nu sunt interesatzi de aceasta. Dar aceasta problema nu se poate pune acum deoarece regele Mihai este in functzie in virtutea faptului ca respectivul act de abdicare nu poate fi considerat decat NUL de drept! Deci este vorba de continuitatea pe tronul Romaniei in timp ce constitutziile s-au modificat dar s-au modificat netzinandu-se seama de drepturile Regelui deci Regele Mihai are un Cuvant greu de spus in guvernarea Romaniei in oricemoment.

Deci drostor nu este vorba de nici o propaganda, intrucat aAdevarul shi dreptatea nu au nevoie de propaganda deci ia mesajele mele ca o rugaminte de iertare la adresa Casei Regale pe care am hulit-o neintentzionat in multiplele mele judecatzi interioare in scopul aflarii adevarului istoric shi a vinelor acelor timpuri shi cum ar fi trebuit sa fie shi cine a greshit, dar iacata ca nu Antonescu, nu Mihai, Nu Romanii de atunci au greshit ci au luat cele mai bune decizii trecand prin urechile acului aceasta Tzara ca sa ne bucuram noi astazi de ea... :)
Reply With Quote