13.05.2008, 23:39:06
|
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 08.12.2007
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de dorstor
Conform regulamentului de mostenire al tronului in Romania valabil la urcarea pe tron al lui Mihai acesta este uzurpator,restul interpretarilor denota lipsa de seriozitate.Exista Un regulament in materie oficial! Orice abatere de a ila acest regulament este lovitura de stat uzurpatoare.In materie de drept se analizeaza dupa legalitate si nu dupa divagatii nefondate! Chiar Carol al-II-lea s-a urcat pe tron print-o lovityra destat,Romania a avut doi regi buni:Carol I si Ferdinand si doi regi rai:Carol al II-lea si Mihai.
|
vai de mine ce aberatzii potzi sustzine, probabil nu-tzi dai seama ca defapt Carol al Doilea a fost mai mare ca primii regi iar Mihai este unsul lui Dumnezeu, ca daca nu erau ultimii doi, Romania era, pardon, nu mai era pe fatza pamantului in cazul lui Carol al Doilea din cauza luptelor dintre legionari shi paritdele politice shi comunishti shi evrei shi alte porcarii, acesta facand curatzenie in tzara chiar cu pretzul de a fi socotit nitzel tiranic, iar Mihai neuzurpand pe nimeni ci fiind ashezat pe Tron de parintzii shi Bunicii Sai a hotarat defapt razboiul shi nu l-a scurtat ca tzi-am spus, era problema de cateva luni pana nazishtii ar fi produs shi ei bomba atomica shi atunci conflagratzia ar fi avut loc fiindca furerul era capabil de orishice iar ceilaltzi ar fi ripostat asemenea.... deci Regele shi Romania au hotarat cu adevarat urmarile razboiului shi finalul acestuia prin inspiratzie Dumnezeiasca.
astfel ca nu a uzurpat pe nimeni ci a vegheat la viatza shi sanatatea sufletelor shi trupurilor nu numai a roamnilor ci a milioanelor de oameni.... iar ce s-a intamplat apoi cand a fost debarcat de puterea ilegitima de la putere care a shi intocmit actul ce este nul de drept in fatza oricarei instantze normale, deci ce s-a intamplat peurma nu se datoreaza regelui ci cum spune CLD despre Romania:
"... Am vestit de un popor nou, de un lucru nou, de o tara a stralucirilor, care va fi piatra de tocmeala între neamurile pamantului si care va lua cununa biruintei la plinirea rabdarii ei. ..."
deci sa fim serioshi cu uzurpatul ca nici Carol al doilea n-a uzurpat pe nimeni shi nici Mihai.... dar dumneata te aflii in treaba shi faci nishte afirmatzii fara nici cele mai elementare ratziuni bazate shi pe realitatzile de atunci.
|
Sudiaza cat de cat istoria romanilor!dar mi se pare ca nu te intereseaza adevarul ci propa ganda.Si eu sunt regaliat dar nu pro Mihai!
|