View Single Post
Vechi 13.05.2008, 07:50:13
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel
Vezi, de aici criza unitatii lumii protestante, fiecare vine cu opinia sa, imi zice pastorul ceva care in viziunea si in urma interpretarii mele a Scripturii nu mi se pare adevarat, imediat plec, ori plec in alta adunare, ori imi infintez eu o noua biserica sustinand ca detin adevarul il lumina Scripturii, da e frumos sa studiem Scriptura, e frumos sa pretindem ca nu ne luam dupa oameni ci doar dupa cuvantul lui Dumnezeu, dar vezi asa se nasc ereziile,
Se poate vorbi despre o criza a unitatii protestante din cauza puzderiei de culte si secte aparute. Sunt foarte multe astfel de grupari ciudate, cu invataturi, cine stie de unde. Dar nu putem vorbi de o criza in cadrul unei biserici protestante sau neoprotestante serioase (baptisti, penticostali, crestini dupa evanghelie, adventisti).
Unitatea care exista in biserica mea are la baza maniera onesta de a studia Sfanta Scriptura. Orice verset este tratat cu mare atentie. Bine inteles, ca apar si unele diferente de idei, dar destul de nesemnificative. Nici eu nu sunt de acord cu vre-o doua invataturi ale bisericii adventiste. Dar, unde sa ma duc? Nu cunosc alta biserica mai aproape de Sfanta Scriptura.