Tocmai azi am vazut in metrou 3 pustoaice. Nu cred ca aveau mai mult de 15 ani care citeau cu pofta dintr-o revista de adulti destinata barbatilor. M-am simtit eu ciudat, dar care e pana la urma problema? Faptul ca se vand astfel de reviste? Sau ca parintii se simt prea rusinati in a le prezenta probleme care sunt normale la o astfel de varsta. Mi se pare absurd sa judeci un adolescent ca e atras de astfel de subiecte, sau ca vrea afle cat mai multe. Pana la urma ce e interzis e cel mai cautat. E de la Adam si Eva. Uite prin ce incercam noi sa vorbim noi aici e problema...
Daca tinerii, printre care ma numar si eu, ar sti mai multe privind sexualitate, mai multe despre organismul lor, organism lasat de Dumnezeu sa se comporte astfel la varsta asta, daca ar sti mai multe despre boli, despre riscuri poate asa am diminua si numarul de avorturi si de bolnavi de SIDA sau alte boli genitale, poate nu ar ajunge fete de 14-15 ani mame, poate nu ar ajunge parintii sa-si violeze copii si tot asa.
A condamna normalitatea inseamna pentru mine a cenzura realitatea. Pana la urma ce folos are sa nu facem nimic si sa ne plangem ca vai ce nashpa e!
|