View Single Post
Vechi 11.05.2008, 02:47:24
iana iana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.04.2008
Locație: romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de 7th_Brigade_TzHL
Nu sunt casatorit, dar daca se da voie sa dea sfaturi si cei in situatia asta, as spune ca e nevoie de:
1. multa grija inainte de a incepe o relatie
2. multa grija la inceputul relatiei
3. multa grija pana la casatorie

Adica...
1. nu te arunci imediat intr-o relatie, fara sa fi evaluat mai multe aspecte ca sansele de reusita a relatiei in finalizarea in casatorie, beneficii sufletesti sau viitoare plagi sufletesti, si nu in ultimul rand cum il iei pe Dumnezeu in ecuatie in aceasta relatie..
2. la inceputul relatiei sa poti pastra ochii deschisi, sa nu fii orbit de emotii.. sa nu faci economie de bani de sucuri. Intalnirile nu se tin la partener acasa! Nu se tin seara in parc, sau alte de genu asta.. Nu economisi bani de sucuri..
3. sa ti ochii deschisi, neorbiti de emotii, ca sa poti sa vezi daca Dumnezeu vrea sa iti spuna ceva.

Sa te rogi lui Dumnezeu asa: "Doamne fa ca in aceste zile sa imi arati adevaratul caracter al prietenei/prietenului. Te rog fa sa straluceasca lumina ta sa pot vedea cum e el in realitate". Si daca Dumnezeu iti arata, sa nu eziti sa actionezi cu sange rece pro sau contra...

Daca trebuie sa te desparti de celalalt sa ti seama de ceea ce spune talmudul: "Cine are mila de cine nu trebuie, nu are mila de cel de care trebuie sa aiba mila".

..am dat si eu niste sfaturi.. :)
Tu vorbesti serios?
Reply With Quote