Parerea mea este ca atunci cind incercam sa ajutam pe cineva ,sa ne dam un pic seama si de situatia in care se afla . Nu vedeti (antiec..si Laurentiu ) ca discutam singuri ? Cel in cauza nu este prezent sau nu arata interes .
Si eu puteam sa-i insir o gramada de sfaturi ,m-am intrebat insa ce poate ea sa primeasca fara sa se simta lezata .Pentru ca un om care s-a convins de un lucru ca functioneaza ,chiar daca nu e in regula nu va accepta usor sfatul tau ,poate il va simti ca o ,invidie , sau jignitor sau altceva .Din cauza asta eu i-am spus doua vorbe , m-am gindit ca daca va avea interes (adica daca sufletul ei e deschis spre dialog )v-a intreba mai mult .
Eu zic ca uneori trebuie sa avem mai multa rabdare si sa tinem cont ca nu orice medicament se potriveste la oricine ,poate nu e timpul potrivit pentru tratamentul vindecator .Nu uitati ca ranile unui astfel de suflet ( din pacate iti cunosc durerea Silverstar),nu se vindeca asa de usór ,e nevoie de multa afectiune , consideratie ,intelegere si apoi se trece mai departe daca cel in cauza poate si vrea .Daca nu ,puteti sa o bombardati voi cu ce vreti ,totul fara succes .Numai dragoste ......
Scuze e numai o parere !
Doamne ajuta !
|