View Single Post
Vechi 08.05.2008, 16:43:38
razvan_m
Guest

Implicit

Scumpa sora intru Hristos E_my,

Cred ca si eu, pacatosul, se cuvine sa-ti multumesc pentru un sfat, postat pe unul din topicele acestui forum, pe care ti l-a dat parintele tau duhovnic si pe care ai avut bunavointa sa nu-l tii doar pentru tine:
Sa incerci sa-ti cultivi mereu in minte numai gandurile bune, iar atunci cand totusi incearca sa-ti patrunda si unul rau printre acestea, sa rostesti cu smerenie Rugaciunea lui Iisus: "Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul/pacatoasa!" Dupa cateva zile de practicare a pazirii mintii in modul in care ai fost sfatuita de parintele tau duhovnic, atacurile gandurilor celor rele asupra mintii mele pacatoase s-au rarit semnificativ, atat ca numar cat si ca intensitate. Har Domnului si tie, scumpa sora E_my, inca o data multumiri pentru inspiratia de a posta acest sfat minunat de pazire a lucrarii mintii.

Domnul sa ne ajute sa poutem trece prin aceste vremuri.
--------------------------------------------------------------------------------------Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-mape mine, pacatosul!
Reply With Quote