Subiect: tinerii
View Single Post
Vechi 04.05.2008, 14:09:53
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Sunt intr-adevar multi din acesti tineri, care nu au primit o educatie crestina acasa, ba chiar au fost invatati de proprii parinti sa rada de cei care merg la Biserica, sa-i ironizeze si sa se comporte cu un fel de superioriate ...neghioaba bineinteles. Eu am fost unul din acestia, si daca am reusit sa ma retrag din sfera de influenta a celor care ma indrumau spre o viata necrestina, nu mi-a fost usor sa ma apropii eu insami de Biserica si sa ma lamuresc, luptand mult timp cu mine ca sa nu ma mai intorc la o viata in pacat, indiferent de circumstante. Totusi, daca reusesc sa intrevada ca Cineva ii asteapta si pe ei sa le asculte durerile si sa ii ajute sa duca o viata in dreapta credinta, mai este o sansa reala si pentru acestia. Dar este pacat pentru ca cei care "bat pragul Bisericii" ani de zile, se comporta cu raceala si raspund cu indiferenta celor care vor sa se intoarca, ei vazandu-si de fatarnicia lor, parca de teama de a nu fi corupti. Unde ne este inima, Dumnezeu stie, si El ne va rasplati dupa masura fiecaruia. Sper ca bunul Dumnezeu sa ne ajute macar pe noi, cei care mai intelegem cate ceva, sa-i indrumam si pe apropiatii nostri care nu Il cunosc si care inseteaza si ei dupa adevarul vietii lor.
Reply With Quote