Subiect: tinerii
View Single Post
Vechi 04.05.2008, 12:49:45
maniucu's Avatar
maniucu maniucu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.12.2006
Locație: -
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndreiB
maniucu,
prietena ta trebuie sa inteleaga ca mindria nu-i va fi de folos. preotul nu s-a comportat crestineste, INSA, mai bine esti certata pe pamint, decit sa fii certata de insusi Iisus, la Judecata.
sa treaca peste intimplare si sa incerce sa se duca la duhovnicul recomandat.
eu nu stiu ce intelegi tu prin :"ca e o fata f buna, cu un suflet f mare. "
multi duhovnici vor spune ca este pur si simplu o pacatoasa, nu cea mai mare, dar nici cum o descrii tu.
deci, sa lase mindria deoparte, daca vrea sa simta smerenia adevarata.
asa- i, ai mare dreptate, sunt si eu constienta ca la orice duhovnic ar merge ar fi certata pt pacatul pe care- l face, doar ca eu gandesc ca poate exista cai de intoarcere si pt astfel de tineri, doar ca trebuie sfatuti,ajutati.... si daca nu duhovnicul poate face asta, atunci cine ii mai poate scoate din pacat?
adevarul e ca poate nu am descris- o f bine in randurile pe care le am scris mai sus, prin expresia de fata buna nu se intelege mare lucru. ce pot sa spun e ca sunt f putini tineri ca ea in ziua de azi, care sunt in stare sa renunte la putinul lor pt aproapele, nici chiar cei care frecventeaza sf biserica nu fac asta intotdeauna sau cu mare usurinta ca ea.
in plus ce ma supara f tare este ca daca s-ar fi intamplat sa am si eu un prieten ca al ei, care sa nu inteleaga macar cat de putin cuvantul lui Dumnezeu, care sa nu inteleaga ca a avea relatii inainte de casatorie este un f mare pacat, poate as fi cazut si as fi savarsit si eu pacatul si cine m ar fi ajutat sa scap de el?
ma intreb cati astfel de tineri sunt care nu si gasesc ajutorul??

eu o sa incerc sa o conving sa mai vb inca o data cu un parinte, eventual cu parintele ce ii era recomandat. sper sa si reusesc.

doamne ajuta!
Reply With Quote