Subiect: tinerii
View Single Post
Vechi 04.05.2008, 11:26:14
alin.laurentiu alin.laurentiu is offline
Member

Data înregistrării: 15.04.2008
Implicit

Nu stiu de ce, dar aici discutam discutii. Care este rostul? Oricum, am vazut ca majoritatea au opinii proprii destul de stabile vis-a-vis de subiectul tineri. Sunt din Bucuresti si cei care merg cu mijloacele RATB stiu ca anumite persoane au ceva cu "tineretul", termen ce a ajuns un cliseu. Si aceste persoane, au fusta, poarte uneori si batic, fac zeci de cruci cand trec pe langa o biserica, dar sunt gata sa ridice un tanar cu mana rupta, un copil ce sta pe scaun. Odata recunosc, m-am asezat jos, desi de obicei nu fac asta. Citeam un ziar si nu eram atent in jurul meu cand a venit o astfel de persoana si m-a luat de mana sa ies afara. Nici nu am stiut ce sa zic. Daca o vedeam venind cu siguranta ma ridicam.
Si ma uimeste cu si cei mai fragezi in varsta acuza tinerii. Nimeni nu isi pune problema ca fata de generatie trecuta unii din noi ne-am schimbat. Suntem alt gen de oameni, cu alte ocupatii, nu suntem toti manelisti, nici houseri, nici din aia care isi fac veacul in baruri. Suntem si unii care vor sa isi croiasca un drum in viata, cu greu, cu ispite pe de o parte, cu biserica pe alta parte, dar cu gandul ca vom ajunge niste oameni cu capul pe umeri, care sa il iubeasca pe Dumnezeu, in felul nostru.
Si a iubi cu adevarat inseamna a ierta, lucru care trebuie sa il invatam toti!!!
Imi cer scuze daca am ofensat pe cineva!
Reply With Quote