Subiect: tinerii
View Single Post
Vechi 03.05.2008, 17:45:07
Z.Lidia Z.Lidia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.01.1975
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Daca cineva crede ca ispiteste, purtand pantaloni, sotul meu imi spune ca arat mai sexy in fusta.
Apoi, dintre acei tineri vopsiti, la moda, cufundati in betie, petreceri sau altele, Dumnezeu stie cum se trezeste constiinta si ajung poate mai repede ca noi in Rai. Sa nu-i JUDECAM, ca Dumnezeu ii asteapta si pe ei. Sa nu ne punem fusta si baticul si sa spunem: multumesc, Doamne, ca nu sunt ca ceilalti! Ca am aflat ca lui Dumnezeu nu-I place asta.
Nu putem sti de ce sunt in stare oamenii, judecand dupa haine.
Daca am intrat in biserica, pentru ca simteam nevoia sa ma rog, imbracata in pantaloni, direct de la serviciu, dupa multe ore petrecute pe-acolo, si s-a gasit cineva sa imi spuna ca fac cel mai mare pacat!!- nu mi se mai pare ok.
Daca gasea pe vreunul din cei vopsiti, care deschid sfiosi usa bisericii, cautand mangaiere, apropiere de Dumnezeu, si nici macar nu stiu ca ar trebui sa nu poarte pantaloni acolo, si i se spunea ca nu mai are scapare, pentru ca a intrat asa in biserica, nu facea mai mult rau?
Eu nu am avut parinti apropiati de biserica, nu am fost bisericoasa pana dupa 18 ani, si ii inteleg pe aceia pentru care asemenea transformare si revenire la credinta nu e usoara. Si cei din biserica nu fac lucrurile mai usoare.
Reply With Quote