Subiect: tinerii
View Single Post
Vechi 03.05.2008, 17:23:47
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Eu cred ca daca ne imbracam simplu si cu bun gust este destul de placut in fata lui Dumnezeu, decat sa ne fatarnicim sarind deodata la fusta si batic. La Biserica fetele ar trebui sa poarte acestea in mod normal, si fara sa se jeneze, daca intr-adevar vin cu sufletul deschis si nu ca sa fie acolo prezente ca le-a zis bunica sau mama, sau le-a atentionat preotul, adica oricum de gura sau ochii lumii, ca sa nu mai zic de cazurile cand se merge ca la un loc de posibila intalnire sau "agatare". Eu recunosc, blugii sunt o obisnuinta la mine, unul din obiectele vestimentare comode si decente in care ma simt bine si naturala, si nu merg nici cu fusta la Biserica, decat cu baticut. Dar am auzit ca purtatul fustei vine dupa o perioada in care cu adevarat ne straduim sa traim crestineste, deci in tot ce facem stam cu buna cuviinta intru Hristos. Intr-adevar fetele/femeile chiar arata mai bine in sensul de naturale, cand sunt imbracate in fusta sau rochie, si probabil ca daca am face-o ducand si o vietuire crestina ar fi o schimbare in bine. Dar mai intai este mai important sa ne dam seama de importanta unei vieti in Biserica, sa ne descoperim centrul vietii noastre, adica pe Hristos si sa-L urmama cu tot sufletul, pentru ca altfel am fi doar fatarnici si ne-am lua osanda.
Reply With Quote