View Single Post
Vechi 02.05.2008, 18:38:41
E_my E_my is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.10.2007
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru E_my
Implicit

Am fost o singura data la Sfantul Maslu , dar am simtit caldura si efectul binefacator asupra mea. Parintele la sfarsit ne-a dat cate o bucatica de vata imbibata cu ulei sfintit la slujba savarsita. La un moment dat m-a durut capul, obrazul(nevralgie) si m-am uns cu acel ulei. M-am simtit mult mai bine ...mi-am promis ca voi merge cat de des pot la Sfantul Maslu , dar din pacate inca nu am mai ajuns:(

Pui, am citit din minunile Sfantului Nectarie si printre altele, era si vindecarea unui bolnav imobilizat. Atunci s-a savarsit o minune , pentru ca nu era nici o sansa ca acea persoana sa mearga vreo-data.

Dumnezeu ne iubeste mult, de asta ne da boli si suferinte, umilinte si dureri. Pentru a ne vindeca sufletul de patimi, a ne intoarce catre El. Ai rabdare cum a avut dreptul Iov si Dumnezeu iti va rasplati pentru aceasta suferinta.

voiam sa subliniez ca cineva se poate duce toata viata la Sf maslu, fara rezultat, daca nu are credinta.Indrazneste sa crezi si te va ajuta Dumnezeu,El stie mai bine durerea ta.

Nimic nu este de neindeplinit la Dumnezeu , ia-o ca mijlocitoare pe Maica Domnului si spune-i Ei durerile tale, vorbeste cu Sfantul Nectarie, vindecatorul de boli..si el te va ajuta(m-a ajutat si pe mine de multe ori, si nu le pot interpreta ca pe coincidente)

iarta-ma daca te-am ranit cumva ,
Doamne ajuta!
Reply With Quote