View Single Post
Vechi 02.05.2008, 17:55:57
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

-Protestantul: stii ce mi-a zis un preot, k indiferent de faptele pe care le face el (curvii, betii, minciuna, adulter,etc) Duhul lui Dumnezeu tot ramane peste el,Cea ce i o prostie,Uitate la oameniiastia cum traiesc,si fa comparatzia cu noi,kare umplem biserica numai la inviere, si atunci numa sa ne rupem in figuri cu hainele si frezele pe care le avem, apoi totzi in discoteci k asa fac "crestinii" in noaptea de inviere,pocaitzii sunt mai aproape de Dumnezeu, decat totzi preotzii nostri,cu dosare de turnatori

-eu:
jackdorsin

Doamne ajuta
...
Doamne ajuta

May 01, 2008

Referitor la postarea ta, in primul rand noi nu trebuie sa judecam semenii nostri, nu trebuie sa fim farisei sa aratam cu degetul k cutare merge la discoteca, sau bea sau se rupe in figuri k automat cadem in mandrie, vezi ai zis ca pocaitii sunt mai aproape de Dumnezeu, nu zic ca n-or fi, dar automat ai devenit fariseu te-ai laudat cu vrednicia ta nu ti-ai vazut barna din ochiul tau si ti-ai osandit fratele, asta-i place la diavol, mandria ca si el din mandrie a cazut din cer, apoi, in noaptea de inviere pentru ca slujba se face afara vin fel si fel de oameni multi dintre ei n-avand nimic in comun cu biserica ci vin doar pt ca este un eveniment, la biserica unde am fost eu la inviere anul acesta au fost si maghiari si penticostali si rromi si tot felu, oricum noi ne-am bucurat k vine lumea sa il slaveasca pe Hristos si sa fie partasi bucuriei invierii care a biruit moartea, apoi bisericile ortodoxe sunt pline in fiecare Duminica nu doar de pasti, si la ortodocsi nu sunt banci ci se sta in picioare 2-3 ore ceea ce nu e usor de loc si totusi oamenii vin pt Slava lui Dumnezeu nu doar pt a implini o traditie vin si recunosc ca-s pacatosi isi plang pacatele si cer iertare, asta-i defectul protestantilor ca se cred drepti se cred buni nu ca ceelalti oameni cum zicea fariseul in templu, apoi sunt multi ortodocsi cu numele care n-au nicio legatura cu credinta si Biserica, nu participa la slujbe nu postesc nu se impartasesc, astia beau, fumeaza, curvesc etc, dar nu poti acuza o biserica pt nevrednicia unora sau altora, ca nici bisericile protestante nu pot fi acuzate pt nevrednicia unora dintre membri, lumea nu-i perfecta si pe deasupra e libera sa faca ce vrea, nu poate biserica sa-i constranga sa face ceea ce nu vor, dar a acuza bis ortodoxa ca e o bis de curvari idolatri si pacatosi mi se pare o ipocrizie, daca ar fi mai multa smerenie la protestanti ar fi bine ca in rest nu-s oameni rai, am vecini penticostali cu care ma inteleg f bine dar au un pic de aroganta si lipsa de respect pt credinta mea, un crestin trebuie sa aiba respect pt orice credinta nu sa fie arogant, sper ca ai inteles ideea cu dragoste in Hristos cel inviat , Daniel
Reply With Quote