Eu mă numesc Daniel. Cred foarte mult în Domnul! Merg la Sfînta Biserică în fiecare duminică si la Sfînta Spovedanie. De mic, am fost învătat să iubesc Învătătura Domnului. Bunica mea mă ducea mereu la Slujbă si mă învăta cît de mare este Domnul!
Am făcut Seminarul Teologic si m-am ferit cît am putut de ispită. Părintele meu duhovnic m-a ajutat mult să văd mîna diavolului care uneori mă împingea de la spate! Si uite că acum Domnul m-a uitat!
Acum, de Sfintele Sărbători, am postit, atît trupeste cît si sufleteste, cu toate puterile mele.
Trebuie să scriu o lucrare despre puterile tămăduitoare ale plantelor care sunt găsit în Vechiul Testament si citesc Cuvintele Lui în fiecare zi, cu smerenie. Astăzi, în seara de Pasti, am tinut biblia si cartea de fizică în mîini, citind cu sete,
Ars Amandi: , dar nici una dintre formule nu mi-au intrat în cap!
Oare am păcătuit cu ceva?
De ce Domnul si-a întors spatele de la mine??
De ce după seri de rugăciuni încă nu stiu nimic,desi îi cer Domului să mă învete?
Nu mă dau valurilor lumesti, dar vreau să trăiesc ca să duc mai departe la ceilalti oameni Învătătura Lui! Oare nu sunt cel ales? M-a înselat inima cînd mi-a spus să-L urmez??
|