Subiect: Povestea mea.
View Single Post
Vechi 23.04.2008, 19:11:44
ars_amandi ars_amandi is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de monica73
amandi,eu cred in aceasta iluminare despre care povestesti .mai ales daca esti crestin ,mergi la biserica ,te rogi ,urmezi calea dreapta,se pot intampla lucruri cu adevarat minunate,te poti trezi pur si simplu ca dintr-un vis,poti deveni cu totul alt om.cred acest lucru deoarece m-i s-a intamplat si mie la fel,asta dupa multi ani de rugaciune,de citit carti religioase,de mers la biserica,ma simt acum mult mai bine,simt o dragoste nemasurata fata de Dumnezeu,o bucurie care nici nu se poate exprima in cuvinte,totul este acum mult mai clar,greutatile vietii le iau ca pe niste incercari date de Domnul,ii stiu pe cei care ma urasc ,e deajuns sa ma uit la privirea omului ,sau sa-mi spuna cateva vorbe si imi dau seama imediat ce fel de om este.pot spune ca Bunul Dumnezeu a facut cu mine semn spre bine si m-a inteleptit.eu ma rog acum continu,rugaciunea inimii ,este tot ce imi doresc cel mai mult ,sa fiu tot timpul cu Dumnezeu,este prima oara cand povestesc aceasta stare prin care trec,am incercat sa-i spun odata cuiva ceea ce simt ,despre aceasta mare dragoste fata de Divin,despre acesta usurare,insa m-a luat in ras ,a zis ca am innebunit,atunci nu am mai zis nimic.deci ,Ilumirea despre care vorbesti exista si eu cred cu tot sufletul .
stai si gîndeste-te bine asupra a ceea ce simti, zic eu. cred că este întelept să simti, nu să gîndesti. dar trăieste intens starea ta, altfel risti să o preiei gresit.

si încă ceva: dumnezeu este în toate. iubeste mai întîi pe cei din jurul tău si cinsteste prin ei existenta LUI. poate suna blasfemic. dar gîndeste-te bine. gînditi-vă bine. EL ce a făcut? a iubit pe toti, prin ei pe dumnezeu. nu-l punem pe locul doi, ci pe primul, în felul ăsta. dacă te dedai Lui dar uiti de lume, e ca si cînd te-ai da tie, în egosim.

îmi cer scuze dacă ideea nu place. puteti să o contraziceti din toate puterile, sunt gata să vă accept argumentele.

dar o secundă,o singură secundă, luati în considerare ce am spus, ca fiind adevărat. poate vă revelează ceva acest gînd.

ca motto : nu esti atoatecuprinzător atunci cînd negi totul, ci atunci cînd poti accepta totul
Reply With Quote