View Single Post
Vechi 22.04.2008, 16:02:19
pauldani pauldani is offline
Member

Data înregistrării: 06.01.2008
Implicit

@Traditie:
Dai raspunsuri de parca ai cunoaste tainele..Nici nu pot sa redau multe din afirmatiile tale pentru ca sunt cu totul absurde..Negi lumea in "Adevarat Fiinta este Dumnezeu, existenta oamenilor e reala, a lumii nu fiindca numai ce e viu exista. " ...dar lumea exista si a fost creata din nimic ca un mijloc al dialogului dintre noi si oameni...rolul nostru e de a o indumnezei, si fiarele se roaga lui Dumnezeu, natura plange sa restabilim comuniunea, iar noi o negeam...
Ca nu intelegem tainele lumii asta e o pb, ca vedem si punem legi peste tot ..asta e altceva..
Stiinta nu e o "credinta", oamenii cauta, si stiinta poate fi o rugaciune..efortul intelectual al unui matematician poate fi un extaz mai mult sau mai putin mistic..
Asa, ca daca va "jucati cu biti" sau poate ca "plimbati un atom" .. luati rugaciunea in minte si inima cu voi si indumnezeiti lumea...
De unde stii tu cine se mantuie si cine nu?!...cunosti tu Taina Persoanei mele..cunosti tu ce caut eu cand caut sa rezolv o ecuatie diferentiala(doar un exemplu)..stii tu ce vad eu in frumusetea lumii...lasa-ma sa caut..stiinta poate fi dialog cu Dumnezeu, maturatul strazilor poate fi dialog....nu cunosti taina celui de langa tine, nu-l inchide doar pentru ca nu e ca tine...
ai vorbit de Sfantul Siluan, atunci tu vei putea oare sa te uiti din rai la mine in iad si sa te bucuri pentru ca eu L-am cautat pe Dumnezeu prin stiinta?...daca noi toti o sa pierim, spune o rugaciune pentru noi.....si nu ma judeca, nu ma inchide...