View Single Post
Vechi 19.04.2008, 03:02:21
ancalpop ancalpop is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.11.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de veilur
Citat:
În prealabil postat de Traditie
Daca sunt si altele necesare, ni le va da Dumnezeu, nu trebuie noi sa le cautam.
In sfarsit am gasit o afirmatie adevarata a lui traditie, dupa indelungi lecturi pe acest topic.
Insa am mai colectionat cateva afirmatii ale lui traditii care trebuiesc premiate, sunt unicate :D :
Citat:
În prealabil postat de Traditie
1) Curentul electric nu exista
2) Daca nu bei apa nu mori
3) fenomenele materiale sunt iluzii
4) existenta oamenilor e reala, a lumii nu, fiindca numai ce e viu exista
5) medicii nu se mantuiesc pentru ca ei cred in medicina
6) nasterea de prunci este numai lucrarea lui Dumnezeu
Intrebari la cele 6 afirmatii:
1) Esti sigur de asta? Demonstreaza ca nu exista! :)
2) Ai experimentat personal si nu ai murit?
3) Focul este un fenomen material, arde. Daca ar fi o iluzie ar insemna sa nu simtim nimic daca bagam mana in foc; asadar, baga mana in foc si sa ne spui si noua daca te-ai ars sau nu ;)
4) Din lume fac parte si oamenii, asa ca oamenii nu ar trebui sa existe dupa afirmatia ta, nu-i asa?
5) Cine esti tu sa spui ca medicii nu se mantuiesc?
6) La aceasta afirmatie tin sa spun ca nu ai dreptate sub nici o forma si te contrazic total, pentru ca numai o singura nastere a fost numai lucrarea lui Dumnezeu: Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos. In rest nasterile copiilor sunt din lucrare omeneasca prin unire trupeasca si lucrare dumnezeiasca prin sadirea sufletului de catre Dumnezeu in noul prunc.
Mai adauga si durerile nasterii. Pacat ca nu le simte traditie.Dar saracu-i tare ratacit.Lasa-l in durerea lui sa abereze. Pacat ca nu doare prostia.