View Single Post
Vechi 13.04.2008, 06:35:18
razvan_m
Guest

Implicit

MINUNI SAVARSITE DUPA MOARTEA VLADICAI IOAN

4. VLADICA OPRESTE FRIGURILE

Scriu acestea ca o multumire adusa Vladicai Ioan, prin ale carui rugaciuni m-am facut bine.

In iarna anului 1988-1989, au inceput sa ma cuprinda niste friguri violente, neinsotite de alte simptome. Apucandu-ma dupa-amiaza tarziu sau seara, navalirea lor era treptata. Timp de cateva ore tremuram incontrolabil, simtind de parca o sa inghet cu totul, dupa care frigurile dispareau. Dupa trei sau patru serii, a devenit din ce in ce mai groaznic. Desi ma simteam bine intre aceste atacuri, incepeam sa ma tem ca nu cumva sa am o tumoare la creier sau vreo boala ingrozitoare.

A treia sau a patra serie a fost cea mai groaznica.: nu ma puteam incalzi deloc si tremuram fara sa ma controlez, stand ghemuita in pat, cu paturi peste paturi.. Sotul meu incerca sa ma incalzeasca, dar frigurile erau asa de violente incat il zguduiau swi pe el.. Nu puteam tine nicio cana de ceai fara sa o vars.. Din cauza clantanitului de dinti ma dureau obrajii. Am tot repetat rugaciunea lui Iisus, incercand sa-mi calmez trupul, cerandu-I lui Dumnezeu sa ma ajute sa scap de friguri. Apoi m-am gandit sa-l chem in rugaciune pe Vladica Ioan, si m-am rugat cerandu-i mijlocirea, pentru a ma ajuta sa ma vindec. Frigurile s-au oprit brusc.. Incepusem sa ma indoiesc ca o asemenea minune s-a putut intampla; cateva minute mai tarziu, au inceput din nou. L-am strigat din nou pe Vladica sa ma ajute, iar frigurile au disparut si nu s-au mai intors niciodata.

Cred cu tarie ca Vladica Ioan m-a vindecat prin mila lui Dumnezeu.

Melissa Bushunov, DeWitt, statul New York, S.U.A.

Bucura-te, sfinte Ioane, noule facator de minuni!

Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi, pacatosii!
---------------------------------------------------------------------------------------Mantuieste, Doamne, poporul Tau si binecuvinteaza mostenirea Ta.
Biruinta binecredinciosilor crestini asupra celui potrivnic daruieste
Si cu Crucea Ta pazeste pe poporul Tau!
Reply With Quote