Citat:
În prealabil postat de Militaru
Asa este. Si daca ar pati ceva s-ar ridica altul. Trântori obsedați de femei dornici de bani,faima,curvasarie se găsesc. Câțiva ani de studiu filozofie orientală si ezoterica apuseana și gata. Sistemul e deja validat in practica.
|
Ei fac un fel de amestecătură între învățături cam la asta se rezumă toată treaba, nu e nimeni să-i controleze, acrediteze, recunoască, fac de capul lor.
Școlile de yoga internaționale sau din India nu-l recunosc pe Grig, maeștri Reiki din Japonia n-au auzit de Argeșanu.
Din ce văd reiki copiază din yoga concepte, reîncarnare, vieți anterioare, karma, chakre, energia kundalini, asane, e o copie și mai penibilă, dacă ții cont că yoga se practică de mii de ani și reiki de mult mai puțin.
Iar lui Argeșanu probabil că-i mai aluneca mâna, sub pretextul că vindecă prin atingere.
Citat:
Da, ai dreptate, nu cred nici eu ca va pati ceva. Sigur a supărat pe cineva sus si vrea sa ii dea o lecție,sa ii arate cine e șeful. Doar daca a supărat mai tare o sa mai auzim de el pana ii strica afacerea sau il termina de tot cu pușcărie.
|
Acum dacă stau să mă gândesc mai bine, toată reclama asta negativă îi crește notorietatea, ajung să-l cunoască și mai mulți oameni, și unul la zeci de mii/ care aude de el tot îl caută pe la cabinet.
Tare mi-e că de fapt vor să-i crească imaginea, o să-l caute și mai multe femei care chipurile nu știu că el aduce în discuție viața sexuală deși e plin netul de mărturii de câțiva ani despre stilul lui alunecos pe teme de eros.
Citat:
Cauza profunda e alta: depravarea morala a întregii societăți, nu numai la noi in tara ci pe întreaga planeta. Femeile alea nu aveau de ce sa pună piciorul acolo.
|
Chestia e că femeile alea erau majore, unele trecute de 30 de ani, spre 40 și se afla de pe net despre el, ce stil de abordare are.
Îi mai și umpleau buzunarul cu suta de euro ședința, mi se pare ireal, dacă are 4.000 de cursanți anual face 40.000 de euro numai din cursuri, după mai vinde și material online și marcă banul.
Citat:
Si va fi din ce in ce mai rău.
Nu va pati nimic, ăștia sunt susținuți la început, sunt experimente sociale. După ce ii folosesc se descotorosesc de ei, cum au făcut si cu Bivolaru.
|
Bivolaru e bine mersi, a executat foarte puțin, și a știut din interiorul sistemului când se pregătește arestarea sa, ca să fugă din țară, deci a fost un simulacru și ăla cu fuga lui din țară.
La fel și arestarea lui la un târg de cărți, practic în România nicio femeie nu a depus mărturie contra lui, iar în Occident acum la bătrânețe s-a acrit și tipele de pe afară i-au făcut dosar.
A apărut și un documentar despre Grig pe platforma de streaming Apple Tv
Twisted Yoga
https://www.youtube.com/watch?v=4Zb1UEZiMP8