Subiect: Despre Paganism
View Single Post
Vechi 19.05.2026, 21:37:20
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Militaru Vezi mesajul
Argeșeanu a scris inca din 2000 carti despre atacuri PSI, atacuri energetice,la nivel de tara. A fost cred primul care a spus ca rusii folosesc persoane cu capacități paranormale care ataca președintele si tara noastră si primul care a vorbit de apărarea energetica a unui președinte, programe, string-uri folosite in manipularea maselor. De când a apărut spunea ca PSD se ocupa cu lucruri din astea.
Mi se pare că Petrov flăcărea violet în 2009 în campania contra lui Mirciulică Geoană. Avea un aghiotant, un anume Aleodor Manolea care se ocupa de treaba asta cu protecția energetică.

Citat:
Apoi pe partea de magie are carti in care doamnele/domnișoarele si-au găsit refugiu.
Alea s-au dus acolo ca să vadă dacă e adevărat ce se zice despre el, nu cred că nu știau unde se duc.

Citat:
Trebuie să recunoaștem pe partea de Reiki a fost si este cel mai bun, asa cum Bivolaru nu a avut pana in.prezent egal.
De asta spun ca asta a fost mult timp al doilea cap de șarpe, dar mult mai discret.
Mă-ndoiesc de faptul că ar fi cel mai bun, mai degrabă își face reclamă cel mai agresiv, sunt tot felul de maeștri reikiști apăruți în ultimii 20 de ani, deci nu există o clasificare.

Cel mai tare pe nebuniile astea new-age a fost Guru Bivolaru, un tip fără facultate înainte de revoluție care din anii 70 era urmărit de securitate fiindcă studia despre templieri, mistere, și alte cele.

Omul era dinainte de revoluție un adunător de folclor new-age, în anii 90 doar a explodat niște teme pe care se antrena de 20 de ani, ba și-a făcut și abil o structură piramidală greu de egalat vreodată.

Citat:
Acum sa vedem cum va decurge ancheta in cazul lui si ce vor face autoritățile. Pe lângă abuz si manipulare femei, in mod normal pentru evaziunea fiscala dovedita, menționată in investigații, de milioane de euro legal n-ar scăpa de ani buni de pușcărie. Cu executare.
Rămâne de văzut.
Nu cred că va păți mare lucru, probabil o fi deranjat pe cineva din sfera politică și e bumbăcit mediatic la ordin.