Citat:
În prealabil postat de Militaru
Asta a fost mult timp după guru al doilea cap de șarpe in România. Bine, asta a fost mult, mult promovat pe la TV, din cate știu si in emisiunea 360 grade.
Interesant e ca folosea aceiași tehnica de manipulare cu femeile ca si guru, cultul personalității sale, frica/rușinea/vinovăția urmata de "salvarea" unui "maestru". Si bineînțeles îmbogățirea pe seama unor asemenea sărmane ființe, după ce le manipula si abuza.
https://snoop.ro/cultul-ingerilor-ag...idiu-argesanu/
Cum spunea Mântuitorul de hristosii mincinoși? Din faptele lor ii veți cunoaște pe ei. Când nu poate sa facă pomul rău roadă bună.
|
Eu cred că după Grig mai sunt câțiva, iată că nu toți au făcut yoga sau au fost în MISA, deci e clar că unii ar fi umplut ei golul new age.
E clar că oameni obișnuiți, în special femei după cum reiese sunt ahtiați după astfel de învățători.
Totuși între ăsta și Grig au trecut 36 de ani, adică Grig practica liberalismul cultelor prin anii 90, când era o explozie și spre yoga, nu doar spre ortodoxie, monahism, neoprotestantism.
Iar Argeșeanu s-a perfecționat de prin 2019 încoace.
Argeșeanu a fost promovat de Dan Diaconescu, plus canalul 6 TV, B1 TV, de Oreste și alții.