View Single Post
Vechi 09.05.2026, 08:42:16
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Iorest acum pe bune tu chiar crezi ceea ce ai scris?

Cu alte cuvinte Bolojan, să zicem odată după servici se juca cu nepoțica în groapa de nisip cu mașinuțe și tractorase de jucărie, și brusc din neant a fost lovit de o idee absolut genială:

1. să taie banii handicapatilor și femeilor însărcinate , banii pentru creioane colorate la grădinițe pentru acest țel suprem
N-am văzut prin Polonia să se taie de la gravide, din contră tinerele familii sunt încurajate, doar în România în natalitatea e la un minim istoric - raportat la totalul populației, se întâmplă așa ceva.

Nici nu știu dacă Bolojan are nepoți, dar nu asta contează, eu mă refeream strict la imaginea asta cu măririle de impozite, de TVA, și tot felul de taxe ascunse cică ar fi de fapt un bine, cum îl prezintă presa nenorocită.
Deci el tăia de la unii și miluia la alții, care deja aveau.

Nu m-ar mira să ne trezim cu ăsta președinte în 2028, să se legendeze nerușinat și vomitiv ca președintele care s-a luptat cu extremiștii și cu borfașii roșii, care a fost dat jos ca o victimă săracul.

Când provoci recesiune tehnică, trei trimestre consecutive de scădere a consumului cum te numești ?

Nu mai spun că în cabinetul lui a avut miniștri aberanți și prost pregătiți Oana Țoiu și cealaltă doamnă de la USR de la ministerul mediului, care trebuiau de mult debarcați.

Până la urmă țara nu e un poligon de experimente pt tot felul de oameni fără nicio pregătire, pe care trebuie să-i suportăm doar pt că se dau ei pro-europeni, unii dintre ei nu sunt în stare nici măcar să vorbească fluent o limbă străină, dar sunt pro-europeni în mintea poporului îndobitocit de manipulare.