Citat:
În prealabil postat de Iorest
Nu știu dacă asta e, pare mai degrabă o neagonisire de bună-voie asta am vrut să zic, probabil cursanții nu sunt foarte bogați mare parte dintre ei, deci asta că vânează oameni bogați să le ia banii pe cursuri nu se aplică neapărat.
Și cred că e și în învățătura lor să împartă mâncarea, munca la comun, să stea în spații comunitare, să nu fie prinși de un loc geografic, oraș, sat, și să aibă dispoziție să călătorească.
Mai e și învățătura cu non-violența, neconsumul de carne, mă rog, e clar că o parte dintre ei sunt niște oameni buni care și-au ales o cale greșită.
|
Scuze, eu vorbeam de India și sărăcia cruntă hindusă a castelor inferioare , sărăcie care i leagă, nu de Misa, și yoghini și asemănarea cu noi cei dinainte de 89.
Acum la noi nu mai există așa ceva. Poate doar zvâcniri mărunte ca praful de pe toba.
Motiv pentru care și la ieșiri în stradă, dacă nu ne știm, ne cam uităm chiorâș unii la alții, la fel la biserici, mici cluburi, cum menționai și tu.
Suntem alienați rău de tot, dar chiar și așa loviți în aripă trebuie să facem efortul să vorbim, să MEDIEM CONFLICTELE ÎNTRE NOI când ne sare muștarul, și astfel să ne apropiem unii de alții…să ne calmam, și asta durează.