Citat:
În prealabil postat de Militaru
Sigur ca sunt si multi oameni buni acolo care sunt manipulati si se afla pe o cale gresită. Nu despre asta era discutia.
|
Păi și asta contează, fiindcă te întebi care e motivul interior pt care cineva pierde zeci de ani din viață cu yoga.
Citat:
Ci de faptul ca acea organizatie este dovedita prin nenumărate declaratii -vorbim de sute de pagini de rechizitoriu-unele prescrise altele condamnate, ca este un grup infractional de trafic de carne, prostitutie si proxenetism sub masca activitătilor "spirituale".
Prostitutia nu mai este incriminata legal ca înainte dar proxenetismul da.
Le-a mers si la francezi o buna perioada de timp dar li s-a infundat.
|
Da man dar probabil că nu fac toți asta, nu ar accepta, probabil că nu pot fi desființați legal ci doar arestați câțiva, un nr restrâns.
Citat:
Numai ca nu e suficient să arestezi leaderul si 2 acoliti (Stoian si la noi Mirtz).
Când ai de-a face cu grup organizat si ai cadrul legislativ ce mai astepti?
|
Tu crezi că statul nu știe cine sunt, ce fac, șamd, mă rog oricum nu contează, fiindcă precum ți-am zis misa nu are monopol pe yoga în România, asta e partea neprevăzută.
Poate MISA e doar 40-50% din problema yoga în România, mai rămân celelalte școli și maeștri, nasol, au proliferat, eu mă așteptam să se stingă.
În anii 90 a fost foamea aia de cunoaștere care a umplut și bisericile ortodoxe, mănăstirile ortodoxe și adunările neoprotestante și școlile de yoga șamd, după cu tot cu depopulare, emigrare încă sunt cel puțin zeci de mii de yoghini practicanți în România, dacă nu chiar sute de mii.
Citat:
La noi isi vad nestingheriti de activitătile lor "spirituale" in continuare.
Da. Sunt diverse grupuri de yoga, misa nu e mama yoga in lume, dar si Osho a fost mic copil pe lângă ăstia.
De ce? Pentru ca la noi justitia si autoritătile au dormit. Si dorm in continuare.
|
Nu cred că e așa, auzeam că unii de prin justiție și alte zone erau practicanți yoga.
Nu uita că Petrov folosea activ votul yoghin împotriva lui Năstase care a vrut să-l aresteze pe Grig prin 2004.
Apoi Cioloș care era cu yoga și mindfulness și faptul că o parte din yoghini s-a dus cu votul spre USR, PLUS, Reper, etc.