Subiect: Despre Paganism
View Single Post
Vechi 24.04.2026, 09:30:28
ALARIC ALARIC is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.09.2020
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Habar nu am cât e un curs, din ce văd știu pe cineva care face yoga și trăiește într-o stare de semi-sărăcie, nu mănâncă carne deloc de mulți ani de zile, nu are haine de firmă, parfumuri, ceasuri, bijuterii, are o mașină forjată. Ei între ei, împart haine, mâncare, rețete, cărți, se cazează la munte în gașcă și mai mult nu știu fiindcă nu am acces și nu vreau să merg.

Au călătorit prin zone hinduse cu voluntariatul, mă și mir câte sacrificii sunt în stare să facă.

Și încă o chestie care mi-a rămas în memorie, ei între ei se iubesc și se ajută mai mult decât ne-am ajuta noi din Biserică, chiar de ne-am știi de o viață unii cu alții.
Cursurile astea sunt denumite altfel, ceva gen terapie integrativa, holistica etc. De ce? Sa nu opui rezistenta, te acapareaza treptat, pana pun gheara pe tine. Daca ar spune ca e yoga direct nu s-ar mai duce lumea. Pretul, probabil dupa talentele "maestrilor" De exemplu vad pe o factura cu tot cu tva 5200 lei. "Doctorii" astia sunt de fapt niste yoghini sub acoperire, care au devenit antreprenori. Ce vorbesti tu, aia e latura vizibila, romantica sa zic asa, am si eu un prieten care-si petrece timpul prin tari asiatice, ne mai uram la multi ani si imi trimite poze de acolo din cand in cand. Nu vorbesc de genul asta aici.
Asta cu iubirea si dragostea la yoghini, e o chestie indusa, mai mult de suprafata, e doar o simulare.
Reply With Quote