Subiect: Despre Paganism
View Single Post
Vechi 23.04.2026, 21:47:09
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ALARIC Vezi mesajul
Unii au evoluat, s-au imbracat la costum si au trecut in legalitate fiscala. Fac cursuri pe bani grei, in general agata persoane cu bani, care pot sa le si plateasca facturile babane.
Parca pe seful al mare il poprisera procurorii francezi, se pare ca "invataturile" lui nu prea au avut mare succes prin Franta. Daca se plangea ca e persecutat pe plaiurile noastre mioritice sunt curios ce zice acum de francezi, cumva inventatorii democratiei moderne. Chiar ca nu se mai stie nimic de el.
Habar nu am cât e un curs, din ce văd știu pe cineva care face yoga și trăiește într-o stare de semi-sărăcie, nu mănâncă carne deloc de mulți ani de zile, nu are haine de firmă, parfumuri, ceasuri, bijuterii, are o mașină forjată. Ei între ei, împart haine, mâncare, rețete, cărți, se cazează la munte în gașcă și mai mult nu știu fiindcă nu am acces și nu vreau să merg.

Au călătorit prin zone hinduse cu voluntariatul, mă și mir câte sacrificii sunt în stare să facă.

Și încă o chestie care mi-a rămas în memorie, ei între ei se iubesc și se ajută mai mult decât ne-am ajuta noi din Biserică, chiar de ne-am știi de o viață unii cu alții.

Last edited by Iorest; 23.04.2026 at 21:49:10.
Reply With Quote