Citat:
În prealabil postat de Iorest
N-am știut că au cursuri pe ani, totuși cred că diferă școlile de yoga în sensul că nu se înțeleg cu misa toți.
Auzisem de la cineva că sunt împotriva lui bivolaru, cel puțin membri de jos, nu știu dacă toate grupulețele astea comunică între ele, sau liderii lor au legături, unele școli par că se concurează tacit.
Probabil, din ce înțeleg, ei fac bani din cursuri și se ajută între ei unii cu alții, sunt legături vechi de ani de zile, își petrec vacanțele împreună, nu doar la Costinești, nu cred că toți fac tantra yoga sau beau urina, sau alte tâmpenii.
Și probabil bivolarul doar a adus în România ideea de școală de yoga, după alții au preluat-o și dezvoltat-o în stilul lor, deci la un moment dat sau dacă nu e deja misa nu mai are putere, poate în fiecare județ e altcineva.
|
Daca misa era înnabusita din fașă când au apărut primele ilegalități de către autorități si justiție nu ar fi luat amploare la nivel europen si chiar mondial. Între timp însă ei si-au perfecționat metodele de manipulare, au devenit experți si au mutat peste hotare, au externalizat când s-a impuțit in România.
Si asa la nesfârșit, când erau demascați într-o tara se mutau in alta, apoi reveneau si acolo când opinia publica mai uita de ei. Asa se face ca s-au extins in multe tari din Europa si peste.
Acum caracatița lor e peste tot in lume inclusiv si cei care s-au desprins din ei. Au exportat metodele de manipulare si abuz peste granițe, pentru ca funcționează, a fost probat si perfecționat la noi.