Citat:
În prealabil postat de Militaru
Sunt destul de activi in continuare din păcate. Lista se actualizează la fiecare început de an. Ei au cursurile pe ani ca la școală, cum e organizat anul școlar. Lista este pentru anul 2025-2026, in vara au vacanta, cu excepția taberei de la Costinești unde fac spirala. In toamna o sa afișeze alta lista pentru următorul an școlar.
|
N-am știut că au cursuri pe ani, totuși cred că diferă școlile de yoga în sensul că nu se înțeleg cu misa toți.
Auzisem de la cineva că sunt împotriva lui bivolaru, cel puțin membri de jos, nu știu dacă toate grupulețele astea comunică între ele, sau liderii lor au legături, unele școli par că se concurează tacit.
Probabil, din ce înțeleg, ei fac bani din cursuri și se ajută între ei unii cu alții, sunt legături vechi de ani de zile, își petrec vacanțele împreună, nu doar la Costinești, nu cred că toți fac tantra yoga sau beau urina, sau alte tâmpenii.
Și probabil bivolarul doar a adus în România ideea de școală de yoga, după alții au preluat-o și dezvoltat-o în stilul lor, deci la un moment dat sau dacă nu e deja misa nu mai are putere, poate în fiecare județ e altcineva.