Citat:
În prealabil postat de Nietzsche
Ok. Hai ca sa lămurim odată discuția asta. Eu îmi iubesc doar familia, față de restul nu simt decât dispreț. Ceea ce simt și trăiesc nu are legătură cu creștinismul și nici nu ader la ideologia creștină. Nu ma mai numi păcătos pentru ca nu ma simt asa. E strict problema ta cum tu te vezi dar nu ma baga și pe mine pentru ca nu am treaba cu acestea viziune. E clar? Sper ca da.
|
Oricat ne opunem ,tu sau eu, ca nu doar de tine ziceam ci si de mine si ceilalti ,exact asta e singurul lucru care conteaza : cum prinzi avant din relatia cu ceilalti.
Tu esti liber sa dispretuiesti , sa nu fi de acord ca esti pacatos, sa iti iubesti doar familia.
Dar judecata finala la asta se va referi, nu ca tu ai crezut in unde electromagnetice si eu in Iisus si altul in altceva.
Ci la cum ti-ai reflectat cauttarile tale si cuceririrle tale in ceilalti.
Asa vom fi judecati, asta e de fapt Dumnezeu.
Si cei intelepti se considera pacatosi dinainte, ca sa nu pice pe mana celui ce va judeca dupa propriile reguli ale celui judecat.
Eu sincer ma consider asa, pentru ca nu sunt in stare sa fiu suficient de intelegator cu ceilalti, nu sunt in stare sa ajut pe nimeni, nu sunt in stare sa ma pun in locul celuilalt,sa ii arat toata puterea de care e capabil Hristos in viata noastra a tuturor, si cei credinciosi si cei necvredinciosi.
Deci sunt la fel de necredincios ca si tine si altii in ce il priveste pe Hristos ,pentru ca nu vorbele ne fac credinciosi, ci faptele