Bine va regasesc!Trebuie sa va spun ca in cele 50 de zile de cand am inceput campania anti grasime kilogramele au scazut in numar de 11,ca atare nu mai exista burticica.Eu unul n-am crezut ca o sa reusesc,pentru ca m-au speriat miile de retete si programe pentru slabit,insa selectand spusele voastre si ale altor prieteni am reusit.Nu am respectat niciun meniu,foamea nu m-a impresurat,dar totusi am tinut cont de niste aspecte:am renuntat la orice seminte,alune, sticksuri,pufuleti,colturi de paine,placinte,fornetti,inghetate,care-mi potoleau foamea intre mese,si le-am inlocuit cu fructe si legume de obicei crude;am facut in fiecare dimineata cateva exercitii fizice printre care abdomene si flotari obligatoriu;de asemenea am renuntat la taxiu si drumul de seara pana acasa l-am facut pe jos;sambata sau duminica dupa masa sport cu depunere mai mare de efort;din alimentatie am scazut cantitatea de paine si pe cea alba am inlocuit-o cu cea de secara si fiind post implicit am scapat de grasimi.Ideea e ca n-am trisat in nicio zi si acum zburd.Va multumesc celor de aici care m-ati sustinut,iar pe cei care doresc sa slabeasca ii sfatuiesc sa nu mai stea pe ganduri.Pe curand!
|