Am renunțat treptat la medicamente,am avut o stare de sănătate destul de proastă,cu multe elemente care nu prea reacționau la medicamente,mai folosesc doar un procent mic din ele, însă mai ales cele pentru "calmare",sedare etc, nu-și fac efectul deloc.
Eu cum nu beau alcool, demult,și de o vreme chiar abstinență, având în procesorul mereu încălzit și o minte suprasolicitată cu rost și fără uneori trebuie să o decontez, să o reduc la tăcere.
Singurele vicii sunt nicotină, utilizez pouch cu nicotină și dispozitive tip iqos/glo,plus Cola ocazional.
Regim alimentar fără restricții, în general îmi gătesc eu.
Așa că am revenit la metodelor care mereu au dat rezultate...
Meditație, ascultare de frecvențe,mantre, rugăciuni, uneori ascult sure din Coran, muzica clasică etc...
Bine mai sunt și altele despre care logic nu pot vorbi...
Mai sincer dacă anul trecut am făcut turul României...
Următoarele mele destinații sunt , logic ISRAEL când se va putea, Egipt (piramidele)Grecia (Delphi, Olimp, Meteora) și Vaticanul, însă cu o escală la Milano, să văd Domul,care pare magistral.
După ăstea de aproape,as merge in India și după destinația finală China, Muntele Kailash...
Nah, asta ar fi un prim traseu extins pentru mine,cu repere spirituale, energetice, ezoterice,cum vrei sa le zici.
De Paște?
N-am niciun plan!