Citind interpretările tale îmi dau seama ca de fapt Č™i eu le am pe ale mele asupra pasajelor si ideilor pomenite, despre viata viitoare Č™i împărăČ›ia cerurilor. Trebuie sa remarcam ca Hristos asa si a făcut întrarea în lume " BucuraČ›i va,caci s a apropiat ÎmpărăČ›ia Cerurilor".
Fiecare Č™i a făcut imaginea sa despre aceasta ÎmpărăČ›ie si e plăcut sa ne întrebam Č™i să meditam asupra ei,caci ne da un aer de realitate puternica dar ascunsa prezenta lângă noi.
Ce admir eu la Ortodoxie este gândirea comuna,atât intre oameni,cât Č™i cu spiritul biblic. Credinta adevarta nu are controverse, toČ›i credincioČ™ii gândesc la fel,după cum începe "Parutu-sa Duhului Sfânt Č™i noua..."
Exista un spirit al cuvântului biblic ,al adevărului, care nici nu caut sa îl Analizez prea mult,deoarece e deja un câČ™tig, un amestec de gândire vie Č™i taina ,care pentru toČ›i izvorăČ™te la fel din Cuvânt. Da mi Doamne sa ma Č›in mereu de acest spirit,asa cum s a relevat el primilor creČ™tini Č™i Bisericii,si ajuta ca cautarea mea ,sa nu alunece prea tare in părere proprie,nu mai mult decât sa îmi pot reveni iarăČ™i la Adevărul Tău Č™i al nostru
|