Citat:
În prealabil postat de cozia
Mă gândeam ce bina ar fi dacă în conferințe domnul doctor ar menționa și ceva referitor la modul catastrofal, absolut dezastruos în care se șofează pe drumurile țării, faptul ca șoferii clar nu se odihnesc, adorm sau își citesc presa pe telefon în timp ce iau curbe urmate de nenorociri unde se moare pe capete din nou, folosesc același termen, de-amboulea.
|
Virgiliu Gheorghe - nu e medic, e biofizician deși e acționar la o clinică Imunomedica, dacă era medic era dat afară de mult din profesie după legea votată la propunerea PSD Streinu Cercel.
Citat:
În prealabil postat de cozia
Cred ca ai văzut azi ultima tragedie sfâșietoare. Nu mi vine să cred ce se întâmplă. Ca la noi nu mai este nicăieri.
Uite lângă Cluj, cu tot clanul la muncă…ferească Dumnezeu și Maică Domnului!
https://youtu.be/jSiZQGWjJoY?si=XnQkkwU-ZUapdQj2
|
Am circulat recent în județul Cluj, șoferii fac depășiri periculoase, era să facă accident unul care m-a depășit pe linie continuă la urcare pe un deal, venea de pe contrasens altă mașină, am frânat să-i fac spațiu să se redreseze pe sensul de mers.
E o nervozitate la șoferii cu numere de Cluj, specifică poate doar în București, deși au drumurile cele mai bune din țară în județul CJ, singura diferență e că oamenii nu înjură și nu sar la harță ca la București dar nervozitatea e la fel, la un oraș care nu are 2 milioane de locuitori.