View Single Post
Vechi 31.03.2026, 10:01:29
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Foarte mult îmi plac concluziile tale la care chiar eu am fost martor și sunt la fel în zona Iașului,( eu ajut niște prieteni în zona) baronii locali latifundiari cu mii și mii de hectare.
Revenind la subiect, ghici unde sunt cele mai avansate lucrări la autostradă ?

Pe axa PNL- Bihor-Sălaj-Cluj, Autostrada A3 - Transilvania - Zimbor- Poarta Sălajului, Suplacu de Barcău - Chiribiș, Nădășelu - Zimbor, pe aici citeam că stadiul e deja trecut de 90% pe 2 din 3 loturi.

Zona asta nu leagă vreun coridor Nato, ce vine din Lituania ar trebui să se ducă dinspre Bihor spre Arad și mai trebuie o autostradă Timișoara-Calafat conform reportajului:

https://www.youtube.com/watch?v=VgJzrTsZNUY

Care e logica să se fi pompat masiv în județele astea ?

Dar șmecherii fac ce au făcut din vremea lui Boc, mută dezvoltarea înspre Cluj, după cum se vede aici o să fie gata o autostradă înainte să fie gata în Moldova deși deservește mai puțină populație, decât e în Moldova, numai Iași are peste 400.000 de locuitori, daca aduni toate orașele care ar fi deservite ar da mai mult decât populația Oradea-Sălaj-Cluj.

Nu e neapărat un coridor european important cum ar fi o rută balcanică care leagă Turcia și Grecia de Europa, nu e nici zonă strategică pt apărare colectivă.

Last edited by Iorest; 31.03.2026 at 10:03:30.
Reply With Quote