Subiect: Conferinte
View Single Post
Vechi 31.03.2026, 01:36:28
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Omul e fenomen, cred că a fost liderul ASCOR București prin anii 90-2000 când ASCOR chiar conta, îmi aduc aminte că și aici citisem că au fost dați afară din sediu la ordine de sus, fiindcă erau prea implicați civic.

Chiar compar ASCOR-ul care făcea misiune la firul ierbii cu glumele triste de la ASCOR Cluj care n-au curaj să-l invite pe Savatie Baștovoi într-o arenă a ideilor și dezbaterilor.

Omul contemporan, ăla cică educat, telectual, cu viziune e atât de slab că se sinucide colectiv dacă sistemul apasă stimulii.
Mă gândeam ce bina ar fi dacă în conferințe domnul doctor ar menționa și ceva referitor la modul catastrofal, absolut dezastruos în care se șofează pe drumurile țării, faptul ca șoferii clar nu se odihnesc, adorm sau își citesc presa pe telefon în timp ce iau curbe urmate de nenorociri unde se moare pe capete din nou, folosesc același termen, de-amboulea.

Cred ca ai văzut azi ultima tragedie sfâșietoare. Nu mi vine să cred ce se întâmplă. Ca la noi nu mai este nicăieri.
Uite lângă Cluj, cu tot clanul la muncă…ferească Dumnezeu și Maică Domnului!

https://youtu.be/jSiZQGWjJoY?si=XnQkkwU-ZUapdQj2

Oare o fi ceva ce se întâmplă cu noi cu psihicul și nu realizăm încă. O fi ceva din mâncare, din ce bem, poate din ce se stropește de sus din nori?

Doamne Ferește!

Ps.
De-asemenea preoții trebuie cu îndrăzneală să le amintească enoriașilor Dumninica la Predică despre aceste fenomene și cum să ne luptăm cu ele cum să nu mai fim ahtiați după câștig rapid, disperați după ciolan. Zilnic pierdem oameni, vieți care se scurg ca apă printre degete. Groaznic!

Last edited by cozia; 31.03.2026 at 02:26:51.
Reply With Quote