Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Astăzi am dat de un interviu postat parcă ieri,dat de Georgescu la Realitatea Plus,”sediul său”.
Ascultând câteva minute, logic mi-a mai scos câțiva peri albi, însă se menționează acolo de un interviu dat de Georgescu la Ion Cristoiu,acum vreo două luni,de care știam,dar nu-l văzusem.
Am lăsat interviul actual și am mers pe ăla de la Cristoiu,poate l-ați văzut.
Însă,acolo în sfârșit am văzut un Călin Georgescu, așa cum n-am văzut niciodată până acum.
|
Din ce îmi aduc aminte, interviul dat lui Cristoiu a fost în ianuarie 2025, deci aprox. nu cu două luni, ci cu un an și două luni în urmă, când Georgescu era într-o campanie de promovare politică ceva mai bizară (post-alegeri) și când credea că i se va mai permite să „paraziteze” alegerile prezidențiale cel puțin cele din 2025.
Citat:
În prealabil postat de Seraphim7
Adică vorbea acum 2 luni, într-un mod chirurgical despre aspectele care se desfășoară în prezent, desigur mai “voalat” in stilul caracteristic.
Însă acum pur și simplu mi-a unit “toate punctele”...
Băi omul ăsta chiar știe ceva,chiar înțelege ceva, chiar are o viziune coerentă, precisă,și amplă asupra evenimentelor actuale și …
MARE ATENȚIE!
Are o viziune asupra unui VIITOR!
Însă nu doar IDEALIZAT,ci extrem de ancorat în tot ce înseamnă desfășurarea evenimentelor actuale.
(...)
Problema este că dl Georgescu trebuie "tradus", fiindcă vorbește EXTREM de codificat.
Este ca un fel de "profet" care pentru mase, pare că vorbește despre o Lume veche care trebuie restaurată, însă de fapt el este un Profet al Lumii Noi care se instalează acum.
Dacă cei 90% care îl cred și urmează orbește au doar acel 1% în care spune câteva cuvinte cheie ce rezonează cu ei, adică Dumnezeu, Pace, Țară...
Restul de 99% pe care nu-l spune,este de fapt "cod" ce urmează a fi instalat!
|
Pe lângă faptul că el a fost „decodificat” parțial și în presă, și inclusiv aici pe forum, unde am arătat parțial cine este el cu adevărat, ce șarlatan, similar cumva cu escrocul și impostorul Simion, este clar că „vorbitul în dodii”, cu mesaje false, cu prosteli pentru așa-zisul lui „public” (eu n-am auzit până acum pe cineva din acel public și mai ales nu să vorbească ceva coerent, ceva rațional din punct de vedere politic, prin prisma intereselor și drepturilor naționale românești), deci este clar că
această strategie este folosită pentru a ascunde planurile reale care stau în spatele lui, care probabil că marea majoritate nici nu sînt ale lui, el fiind doar un instrument al planurilor ascunse ale unora care sînt ascunși sau se cred a fi bine ascunși, or astfel de strategii este clar că nu au nicio legătură cu democrația, motiv pentru care „domnul” Georgescu nu are ce căuta la niciun fel de „candidatură democratică”. De altfel, s-a văzut că
mai tot ce-a făcut el prin „subteranele politico-electorale” nu au fost decât făcături antidemocratice și nedemocratice, multe dintre ele dovedite și expuse măcar parțial prin presă de exemplu, prin acea presă care a ales să aibă un minim simț critic față de personaj și
abordările sale de o perversitate ieșită din comun (perversitate similară de altfel cu a celuilalt mare escroc și impostor, G. Simion).