View Single Post
Vechi 11.03.2026, 22:53:41
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Pai nu singur, trage toată Europa după el în acest război.

Și azi a primit acces la noi pe Mihail Kogălniceanu,care va deveni cea mai mare baza NATO/SUA din Europa.

Eu in mod extrem de realistic nu cred că poate rezista IRAN!
De unde știi tu ?
Crezi că americanii își permit victime care să se repercuteze în familiile civile, prețuri uriașe, faliment pentru un război care nu e al lor, nu e existențial pt cetățeni ?

Nu vezi că războiul ăsta e existențial pt Iran, iar pt SUA e o aventură ?

Citat:
De asta am zis că există aceste doua mari necunoscute, China și Rusia,iar daca se implică activ în acest război, ne-am ars toți cei din tabăra SUA,in special noi, Romania, indirect.
Păi e foarte simplu China și Rusia pot testa vigilența americanilor folosind atacuri din Iran către ei, la fel cum făceau statele vestice folosind Ucraina ca să lovească în Rusia și în active strategice.

Citat:
Practic din Europa, Romania este cel mai apropiat aliat al SUA!
Nu confunda slugărnicia politicienilor români cu prietenia sau alianța, că sunt 2 lucruri distincte.

Citat:
Noi sprijinim ofensiva SUA!
De fapt ești țintă directă.

Citat:
Dacă cumva SUA își termină ofensivă fără in rezultat favorabil ei,pur și simplu își ia trupele și pleacă,și tu draga Romania, rămâi descoperită!
Așa fac americanii peste tot în lume, s-au retras haotic din Afganistan și i-au lăsat pe foștii lor colaboratori pradă talibanilor, nu e ceva nou că americanii te folosesc și te aruncă precum un chiștoc de țigară folosit.

Citat:
Practic noi, începând de astăzi, trebuie să ne rugăm să aibe succes SUA, fiindcă dacă nu are o luam după grav peste cocoașă!
Care noi, nu vezi că dacă o mai ținem în paradigma de viață neo-liberală se va distruge și familia, și demografia și credința.

Cum e azi Franța raportat la valori morale așa va fi și România nu peste mult timp, fără spiritualitate România se va distruge și spiritualitate nu tragi din Occident niciodată.