Citat:
În prealabil postat de Iorest
|
Clipul este clar trucajAI.
Vezi pozitionarea, vocile metalice nefirești, stegulețul fluturând.
Cel mai îngrijorător este faptul în sine. De ce au început să folosească trucajele astea tot mai mult.
Este posibil ca entitățile astea doresc să obișnuiască publicul cu trucajele AI de slabă calitate, UȘOR identificabile, după care să intrăm într-o o fază în care se îngroașe gluma și să ni se servească o tehnologie de imitare net superioară, greu de identificat, cev de genul filmelor, unde se folosesc cu totul alte efecte realiste.
Așa am impresia. Ce ni se servește ca FAKE acum este un fel de dresaj cu tehnologie low level, ca pentru mai târziu, când se vor napusti cu faze extrem de realiste, vom fi înșelați cu tot felul de noutăți tehno chiar și pe cerul și orizontul nostru vizual.
Cred ca ar trebui întrebat și fratele Morocco. În mod surprinzător, ocazional are un fler formidabil la preziceri și dezvăluiri mistice.
Interviul cu min de externe este ÎNCĂ real. Trebuie ascultat cu mare atenție de câte ori vorbesc băieții lor.
Continui să I bănuiesc ca sunt cu toții intelesi( sa.ne oprească hidrocarburile) ceea ce ar însemna ca fiecare va rămâne blocat acolo unde se află FIZIC…dar câteodată par ca nu sunt pe aceeași pagină. Rămâne de văzut.
Persanii știu ca sunt folosiți în acest scop, și totuși nu au cum să iasă din cacialmaua asta.
Ce este clar este ca nimic NU ESTE ÎNCĂ CLAR. :))
Cine și ce vrea de la celălalt?