Ok,deci eu de câteva luni n-am mai dat drumul la un TV, absolut deloc,iar pe internet n-am prea urmărit decât chestii “specifice” mie,de regulă din sferele mele de interes(religie,ocultism, nutriție, farmacologie, etc).
Logic sferele mele de interese sunt ca anotimpurile,se schimbă periodic și clar sunt mai mult de patru.
Politica, Războiul,Istoria care se scrie sub ochii noștri, Strategia…
Toate acestea sunt deasemenea sferele mele de interes, însă am luat o pauză de la ele de câteva luni.
“Forțat” de evenimente,am fost nevoit să ies din ignoranța auto impusă.
Și am început acest topic, fără prea multe date proaspete.
Însă chiar acum de câteva ore am început să caute resursele cele mai puțin alterate,și cam direct de la sursă.
Acum , până una alta doar de limba engleza,și logic aceste surse sunt părtinitoare majoritatea.
Acest atac al SUA, împreună cu Israel asupra Iranului este într-adevăr,de cea mai mare anvergură, intensitate, precizie și complexitate din istoria modernă.
Practic SUA lovit din doua părți,Marea Mediterană și Marea Arabiei cu rachete,iar Israel cu avioane.
SUA a lansat 900 de rachete!
Deci gândiți-va ce înseamnă asta, cât costă acele rachete și cum arată zonele unde au lovit!
Oricum Iranul nu va mai irosii rachetele pe Israel, fiindcă a făcut deja ploaie de rachete peste el destul și până la urmă este un mic sătuc,că suprafața, față de Iran care are probabil dimensiunea Scandinaviei.
Însă țintele vor deveni ambasadele Israelului, adică asta a spus chiar Iranul.
Totuși să ne gândim,din Europa,cine este cea mai mare prietenă atât a SUA cat și a Israelului?
Romania....
Toate au fost sincronizare perfect!
Totuși de ce a fost surprins Iranul?
Ei bine,SUA aici și-a arătat clasa,a doua oară, după răpirea din Venezuela.
Radarele iraniene au fost păcălite de tehnologia SUA,că de ăia investesc ăia in tehnologie militară cam cat toată Europa la un loc.
Practic au folosit direct sateliți și au trimis semnale false…
In fine,ne depășește, și momentan nu-i relevant.
Totuși să nu uităm pe cine au lovit!
Bilanțul persoanelor ucise din Iran depășește 1300 de persoane în urma acestuia atacat SUA+Israel,in doar câteva ore,zile.
Un alt genocid!
Iranul va riposta, extrem de dure și probabil China și Rusia vor profita de sângele războinic al lor și furia orgoliului de Dragon rănit și îngenuncheat.
Însă ce face acum IRAN?
DREPTATE!
Lovește toți trădătorii, adică în primul rând Statele Islamică, deși majoritatea sunite, fiindcă așa cum foarte relevant a precizat colegul Iorest mai sus, Iranul este ramură șiita a Islamului.
Diferențele dintre acestea nu ne interesează acum,dar nu sunt foarte mari,cu mai mult în privința scindării inițiale a urmașilor lui Mahomed.
Însă state precum Arabia Saudită,Qatar, Emiratele Arabe au jucat de ambele capete,au jucat cam neutru in acest conflict și logic au trădat un frate,chiar dacă vitreg, însă l-au trădat pentru bani, influență, prosperitate etc.
Iranul,este Sabia Dreptății in acest moment.
Una dură, sângeroasă, dar necesară pentru a tăia aceasta cangrenă cancerigenă a influenței pandemica a molimei care a distrus umanitatea.
Și clar vor ajuta in continuare Iranul,mai ales acum, deși nu neapărat direct,ci mai degrabă în stilul cum Occidentul ajută Ucraina.
Adică s-au chinuit ani de zile cu umbrele Iranului, precum Yemen, Afganistan,Irak etc.
Ca să nu mai vorbim de operațiunea specială a lui Putin în Ucraina, că deja face barba albă Zelinski până termină Putin operațiunea.
SUA, trebuie sa recunoaștem a fost chirurgicală!
Însă SUA nu a dus niciodată în război în adevăratul sens al cuvântului,ea mereu doar a avut “operațiuni” scurte, precise,exacte.
Însă nu a fost niciodată în “război” direct implicată,ci doar ca aliat, invadator,provocator, instigator, necrofag etc.
Orientul mijlociu nu știe exista practic fără război, ăștia se culcă cu bomba sub cap și se trezesc cu alta la ușă.
Totuși Europa,pare că se "trezește" din hipnoza SUA,vezi de exemplu Spania,care a intrat pe lista neagră a lui Trump, tocmai pentru că a refuzat trupelor americane sa lanseze atacuri către Iran din teritoriul ei.Deasemenea Germania iarăși nu a fost de acord cu atacarea Iranului etc.
Noi ,ce să mai zicem.
Vorba lui Lasconi,ce zice SUA ăia facem.
Însă putem spune oficial că a început al treilea război mondial!
Da,o sa contui documentarea, fiindcă istorie ce se scrie acum va fi materie de BAC, pentru copiii noștri,eu n-am încă,dar cine știe…
Last edited by Seraphim7; 05.03.2026 at 21:14:00.
|